(untitled) (مجله دانش و تندرستي در علوم پایه پزشکی, 2024)
مقدمه: پژوهش حاضر با هدف «بررسی نقش پیش‌بینی‌کنندگی کرونوتایپ در حافظه‌کاری دانش‌آموزان دختر به‌‌وسیله مجموعه خودکار ارزیابی عصب روانشناختی کمبریج» انجام شد.