شيوه هاي نشر مقالات- شيوه نشر سنتي و مجلات دسترسي ازاد (مجله دانش و تندرستي در علوم پایه پزشکی, 2018)
براي  ساليان متوالي شيوه نشر سنتي يكي از رايج ترين شيوه انتشارات برونداد هاي علمي و پژوهشي بود. اين شيوه كه براساس حق اشتراك استوار مي باشد مبالغ زيادي را از موسسات و خوانندگان درخواست مي كند تا به محتويات مجلات دسترسي داشته باشند. هنوز هم بسياري از مجلات معتبر به اين شيوه،  نتايج تحقيقات دانشمندان را منتشر مي كنند. در اين شيوه مجلات از نويسنده بابت چاپ مقاله هزينه اي دريافت نمي كنند و در عوض موسسات، انجمن ها و خوانندگان هزينه دسترسي را پرداخت مي كنند.به همين دليل ايرادات متعددي براي اين شيوه مترتب گرديد.